Back to All Events

Opplev Labyrinten - En lysfest!

  • 32 Nobels gate Oslo, 0268 Norge (map)

En felleshappening i anledning Mikkelsmess. Med perkusjonist Maria Bovin Labbé og stedsspesifikke lysinstallasjoner av billedkunstner Marius Wahl Gran. Kort introduksjon ved Lilleberta Sandved. Produsent/Kurator: Tinken Laurantzon. Med støtte fra Oslo kommune

http://steineruka.no/opplev-labyrinten-en-lysfest/

En happening i overgangen mellom lys og mørke, i Vigelandsanlegget, for Oslos befolkning i allmennhet, folk som har sin daglige gange gjennom parken, deltagere i Steineruka og turister. Hendelsen består av en felles publikumsvandring i skumringen, gjennom den 3 km lange labyrinten rundt fontenen, ledsaget av perkusjonisten Maria Bovin Labbé. Etterfulgt av en lysfest bestående av stedsspesifikke lysinstallasjoner laget av Marius Wahl Gran og hans team.

Vi ønsker gjennom denne happeningen (hendelsen) bidra til økt liv og aktivitet i byen. Å legge til rette for sosialt, inkluderende samvær i overgangen mellom lys og mørke, varme og kulde, fødsel og død.

Hvis deltagerne i denne hendelsen går i rekke etter hverandre, vil de danne en lang, buktende slange, bli som ett levende vesen. Hvis de deler seg i grupper og går med noen minutters mellomrom, vil de oppdage, - som i livet, at mennesker vi trodde vi hadde gått fra, møter oss igjen.

Ta på gode sko og vær med på noe svært få har gjort før! Opplev labyrinten –bli en del av verket! 


Kontaktinformasjon
Telefon: 95153844
E-post: t.laurantzon@gmail.comArrangør: Steineruka ved Tinken Laurantzon, med støtte fra Oslo Kommune.

Later Event: January 9
Malerier - Membran